MEXIKO | Endless Summer
endlesssummer

MEXIKO

endless summer sri lanka

MEXIKO je velmi oblíbenou destinací všech cestovatelů. Je zemí Mayské a Aztécké kultůry, s historií delší než 6.000 let. Tyrkysove vody Karibiku lemují krásnou bílou písečnou pláž, kde jsme pro vás připravili ubytování v útulném apartmánu s bazénem, jen pár kroků od centra města Tulum. V jeho okolí je nespočet úžasných míst k navštívení, s možností koupání i oběvování Máyské kultury i Mexické kuchyně. Mexiko rozhodně stojí za návštěvu...

endless summer

Lokalita

TULUM

Nachází se ve státě Quintana Roo na východě poloostrova Yucatán u břehů Karibiku poblíž místa archeologických ruin starobylé Mayské kultury. Patří k nejjižnějším letoviskům vyhlášené Mayské riviéry. Kousek od vašeho ubytování je centrum veškerého dění v Tulumu – hlavní promenáda s obchůdky a restauracemi.

Hlavní promenáda je plná výborných restaurací, kaváren a nejrůznějších obchůdků. Nejvetší výhodou tohoto městečka je jeho skvělá poloha vůči zajimavostem v blízkém okolí. Můžete pohodlně navštívit Mayské pyramidy a ruiny strobylých měst nebo překrásné Cenotes, které máte doslova na dosah ruky. Můžete se potápět v průzračných vodách v jeskyních a lagunách, nebo prostě relaxovat na pláži s bílým pískem a tyrkysovou vodou Karibského moře. Tahle země je úžasná a chytila nás za srdce, je plná barev a života, krásných míst k poznání, plavání a potápění v křištálově čisté vodě lagun a jeskyní. Je to skvělé místo odkud můžete každý den vyrazit za poznáním tajuplného Mexika.

Ubytování

Výborně vybavená, prostorná studia s klimatizací, bazénem a vlastní koupelnou se nachází v bezpečné a klidné oblasti, ale přitom přímo v srdci slavného města Tulum.

Nabízíme ubytování v centru města, v dostatečné vzdálenosti od rušné hlavní cesty, velmi blízko velkého supermarketu Chedraui.
Za 5-10 minut pěšky se dostanete k nejlepším restauracím a obchodům co Tulum nabízí a krátká jízda na kole (přibližně 3,5 km) vás zavede na nejkrásnější a téměř nekonečnou pláž.

Vila má vlastní bazén a soukromou zahradu.
Všechna studia mají výhled do zahrady a na bazén, plnně vybavenou kuchyň s jídelním stolem a vlastní koupelnu.
Tady se bude cítit doopravdy jako doma.
Součástí zahrady je také terasa na které můžete jíst a relaxovat.
K ubytování jsou pro vás jako bonus k dispozici kola zdarma!

Člen našeho týmu mluví česky, žije na místě a je připraven vám být po celou dobu pobytu k dispozici a poradit vám s čímkoli budete potřebovat, abyste si Váš pobyt užili na maximum, což je velkou výhodou

Vybavení

Studio zahrnuje:

-plně vybavenou kuchyň s lednicí
-king size postel, nebo dvě samostatné postele (je možno přidat 1x přistýlku, nebo cestovní dětskou postýlku)
-jídelní stůl
-soukromá sprcha s teplou vodou a WC.
(vysoušeč vlasů, ručníky, mýdlo a toaletní papír)
-vysokorychlostní wifi
-klimatizace
-nezbytnosti na pláž jsou také součástí vybavení pokoje:
osušky, slunečník, plážová deka, vybavení na šnorchlování

v Areálu se také nachází:

-Bazén
-Zahrada
-gril
-Kola
-Bezplatné parkování
-Nabíječka elektromobilů

Ceny pokojů se liší v průběhu roku v závislosti na konkrétním období a začínají od 90 $/noc za studio pro 2 osoby s možností přistýlky pro dítě.
Cena za přistýlku je 20$ za noc.

Pro více informací, kalkulaci a rezervace pošlete přihlášku, nebo email endlesssummer.cz@gmail.com

Aktivity a volný čas

TULUM a okolí

PLÁŽE
místní pláže jsou opravdu velkým lákadlem. Jemný bílý písek a křišťálově čistá voda okouzlí snad všechny. Na konci nejbližší pláže si také můžete prohlédnout i Tulumské ruiny (Tulum Archeological Zone).

CENOTES
Krasové jeskyně naplněné čirou podzemní vodou. Tohle prostě musíte zažít! Jedno z nejlepších a dost možná jedno z posledních míst na světě k potápění a opravdu překrásný zážitek. Dá se v nich plavat i šnorchlovat.
Cenotes, které stojí za to vidět je v okolí Tulumu hned několik a po celem Mexiku jich najdete snad 6 tisíc. Některé cenotes jsou v podzemních jeskyních se spoustou krápníků, jiné zase jako obrovská studna a další venku pod širým nebem. Rozhodně doporočujeme pár z nich navštívit!

AKUMAL BEACH – možnost plavání s želvami

INSTAGRAM FRIENDLY MUSEUM IK-LAB, Tulum – zona hoteliera
Pokud jste fanoušci moderní architektury a fotek na instagramu, na tomto místě si určitě užijete a co víc, prohlídka galerie je zdarma.
Určitě se zde také projděte po hotelové zóně plné Hippie a Boho obchodů a skvělých restaurací.

MÁJSKÉ RUINY a PYRAMIDY
Kdo by nechtěl vidět jeden ze sedmi divů světa, majestátní a slavnou máyskou pyramidu Chichén-Itzá.
Také doporučujeme navštívit nedaleké Máyské ruiny Coba, poblíž které jsou hned tři krásné cenotes.

-KAAN LUUN Lagoon
Skrytý poklad jen asi 20km od Tulumu.
Velká laguna s překrásnou a teplou smaragdově modrou vodou.

-XEL-HA
Obrovské vodní akvárium a zábavní park.
Ideální místo pro rodiny s dětmi, nebo pro ty kteří se chtějí celý den opravdu bavit. Ke vstupnému si můžete zakoupit ještě atrakce navíc, jako třeba plavání s delfíny a mantami.

Doprava

V ceně ubytování máte zdarma zapůjčení kol, což je velmi výhodné. Můžete za pár minut dojet k blízkému supermarketu, do města na hlavní třídu i na pláž.
Zapůjčení skutrů a aut je možné nedaleko ubytování v několika půjčovnách. Doporučujeme v případě vašeho zájmu vypujčit auto z půjčovny PayLess Cars, která je od vašeho ubytování jen par metrů a mame s nimi dobre zkušenosti.
Benzín v Mexiku není vůbec drahý a vyplatí se být pojízdný a zažít všechny krásy v jeho okolí. Auto se zde dá vypujčit již od cca 600 pessos na den, což vychází na krásných 650,- Kč.

V případě zájmu pro vás můžeme zařídit cestu z letiště v Cancunu přímo na místo ubytování. Cena je 100USD za jednu cestu.
Také se dá jet Express Autobusem do centra města Tulum, ze kterého dojdete na ubytování pěšky, nebo můžete jet 5 minut taxikem přímo od budovy nádraží. Další možnost je jet autobusem přímo z letiště v Cancunu – zastávky autobusů najdete ze zadní strany příletové haly.

Důležité informace

Jazyk – Španělský.

Ubytování vede člen našeho teamu, Čech který bude přítomen na vile. Se vším vám pomůže a poradí, jeho rady vam velmi usnadní celý pobyt.

Měna – Mexické peso

Doklady – Cestovní pas platný min.6 měsíců

Víza – do 90ti dnů, platí bezvízový styk.

Očkování – Mexiko nevyžaduje žádné povinné očkování

Podnebí – V Mexiku je tropické klima. Průměrná teplota jekolem 28C.
Turisté mohou navštívit Mexiko celoročně.

CENÍK

Studio pro 2 osoby od 2900,- Kč

Studio pro 2 osoby s kuchyní a vlastní koupelnou a bazénem

Studio pro 3 osoby s přistýlkou od 3.300,- Kč

Studio s přistýlkou pro 3 osoby s kuchyní a vlastní koupelnou a bazénem




vlna  cechy portugalsko sri lanka

Rezervace










INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
fb icon surf fb icon surf
2021 © Endless Summer | created by infamous